Zorginstellingen

Met Attendi rapporteren zorgprofessionals per stem. Gesproken tekst wordt door Attendi direct omgezet in bruikbare rapportages. Hierdoor kunnen zorgprofessionals praten met software zoals ze praten met cliënten. Natuurlijk en eenvoudig. Kostbare schermtijd van zorgprofessionals wordt waardevolle tijd voor cliënten. De oplossing is eenvoudig te gebruiken in de software waar zorgprofessionals al in werken.

Persoonlijke begeleiding Attendi

Bespaar tijd

Direct een rapportage inspreken gaat sneller en is minder foutgevoelig dan achteraf een rapportage typen. Deze tijd kunnen zorgprofessionals inzetten voor dat waar ze energie van krijgen: persoonlijke cliëntenzorg.

Betrek de cliënt

Met Attendi spreek je de rapportage nog in in het bijzijn van de cliënt. Door mét de cliënt te rapporteren in plaats van over, voelt deze zich volwaardig en erkend.

Hoge kwaliteit dossiers

De oplossing herkent vakjargon en medicatienamen. De rapportages zijn vrij van spelfouten en bevatten automatisch de benodigde leestekens

Persoonlijke begeleiding

Bij Attendi geloven we dat technologie pas impact kan maken in de zorg als daar de juiste begeleiding bij wordt gegeven. Onze adviseurs werken nauw samen met zorgprofessionals om deze nieuwe manier van werken te implementeren.

Onze partners

Mireille de Wee

Spraakgestuurd rapporteren geeft perspectief hoe echt bij te dragen aan de transformatie van de zorg en schaarse tijd te besteden aan dat wat er echt toe doet.

Mireille de Wee , Bestuurder van Mijzo

Romy Koreneef - de Kreij

Met Attendi rapporteer ik samen met de cliënt en niet over de cliënt.

Romy Koreneef – de Kreij , Verpleegkundige

Aniek Fikken

Met Attendi maken we het mogelijk om spraakgestuurd rapporteren in het ECD PUUR. toe te voegen. Snel, veilig, goed en leuk!

Aniek Fikken , Directeur bij Ecare

Ook gebruik maken van Attendi?

Houd me op de hoogte als er een integratie is en ik ook als zorginstelling gebruik kan maken van Attendi

Resultaten

  • Werken met attendi
  • Besparing van tijd
  • Nauwkeurigheid

+21.000

zorgprofessionals hebben dagelijks toegang tot Attendi

72 uur

tijdsbesparing per medewerker per jaar

95%

nauwkeurigheid van spraakherkenning

Wil je een gesprek en een demo?

Neem contact op met Rik en ontdek wat Attendi kan betekenen voor jouw organisatie.

Rik Luimes Contact
Rik Luimes

Klant Adviseur