Ontmoet ons team.

Attendi is ontstaan vanuit een gemeenschappelijke behoefte om te werken aan relevante maatschappelijke thema's. Ontmoet hier een gemotiveerd team met de ambitie om een bijdrage te leveren aan de betaalbaarheid en kwaliteit van de zorg in Nederland.

Ons team

Diederik de Rave

Co-Founder

Diederik studeerde organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg en deed daar onderzoek naar effectieve samenwerking in de gezondheidszorg. Na zijn studie werkte Diederik als trainee en product manager in binnen- en buitenland. Bij Attendi is Diederik verantwoordelijk voor productontwikkeling, klantrelaties en de dagelijkse operatie.

Berend Jutte

Co-Founder

Berend studeerde Applied Neuroscience aan de Universiteit van Amsterdam, met een specialisatie in de combinatie technologie en neuroscience bij UMC, AMC en NIN. Vervolgens deed hij werkervaring op bij een technologiebedrijf en als ondernemer. Bij Attendi is Berend verantwoordelijk voor de technologie, product strategie en implementatie.

Jan-Willem van Leussen

Speech Engineer

Jan-Willem studeerde Artificial Intelligence en promoveerde in de taalwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. De afgelopen jaren werkte hij bij diverse bedrijven aan oplossingen met spraak- en taaltechnologie. Bij Attendi is Jan-Willem verantwoordelijk voor nauwkeurige, intelligente en transparante spraakherkenning voor de Nederlandse gezondheidszorg.

Tirza

Clinical NLP Engineer

Tirza behaalde zowel haar Bachelor als Master Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar studie heeft ze zich gespecialiseerd in NLP technieken en toepassingen. Bij Attendi is het Tirza’s verantwoordelijkheid om vanuit ongestructureerde transcripten waardevolle en bruikbare registraties te extraheren die na goedkeuring kunnen worden weggeschreven in het EPD.

Arjan Groenewegen

Lead Software Engineer

Arjan heeft een achtergrond in Computer Engineering met als specialisatie Informatie en Communicatie Technologie. Hij heeft veel werkervaring opgedaan met het ontwikkelen van zowel desktop applicaties als RESTful web services voor moderne applicaties. Als software engineer en integratie architect is hij in staat om technologie op een veilige, schaalbare en robuuste manier te ontwikkelen voor zorgprofessionals.

Danai Xezonaki

Machine Learning Engineer - stage

Danai heeft een achtergrond in Electrical & Computering Engineering. Ze volgt momenteel een MSc in Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam. Bij Attendi richt Danai zich op het optimaliseren van de spraaktechnologie.

Omar Elbaghdadi

Machine Learning Engineer

Omar heeft een achtergrond in Artificial Intelligence. Op dit moment specialiseert hij zich in NLP technieken. Bij Attendi houdt Omar zich bezig met het optimaliseren van de spraak- en taaltechnologie.

Aman Hussain

Machine Learning Engineer

Aman heeft een achtergrond in Computer Science. Hij liep stage bij CERN en richtte een machine learning startup op voor voorspellend onderhoud. Bij Attendi houdt Aman zich bezig met het optimaliseren van de spraak- en taaltechnologie.

Maarten Broekema

Adviseur

Spraaktechnologie was ooit een gadget, nu wordt het de norm. Ook in de zorg. Het is een eer om Attendi te ondersteunen tijdens hun innovatieve reis.

Thony Ruys

Medical Lead

Thony is chirurg en naast zijn klinische werk bezig met innovatieve projecten. Bij Attendi zorgt Thony voor de medische inbreng en verbinding met zorginstellingen.

Dominik Ciesielski

Communication Intern

Dominik volgt momenteel de BSc International Business Administration aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University. Als Communicatie Intern gaat Dominik zich erop richten om het publiek van Attendi zo goed mogelijk te informeren en te betrekken bij alle ontwikkelingen.

Reka Magyari

Product Design Intern

Reka is momenteel een master student Integrated Product Design gespecialiseerd in Medical Design bij TU Delft. Bij Attendi zal Reka zich richten op het ontwikkelen van de gebruikservaring van de Assistent. Om een Assistent te bouwen die klinisch waardevol is, ethisch en vertrouwd is door alle partijen, is een goed begrip nodig van de use case.

Kacper Kubara

Speech Engineer Intern

Kacper is momenteel een masterstudent in Artificial Intelligence op de Universiteit van Amsterdam. Bij Attendi zal Kacper experimenteren met nieuwe verbeteringen voor domeinaanpassings- en ruisonderdrukkingsmethoden om de nauwkeurigheid van spraak-naar-tekst te verbeteren.

Foke van de Blaak

Medical Annotation Specialist

Foke is momenteel een student geneeskunde. Naast haar studie is Foke Medical Annotation Specialist bij Attendi. In die rol is Foke verantwoordelijk voor het veilig en zorgvuldig annoteren van de binnenkomende data.