Categorieën
Scholing

Online scholing voor starters: Van start met spraakgestuurd rapporteren

Op 12 oktober organiseren we een scholing voor zorgprofessionals die graag van start willen gaan met spraakgestuurd rapporteren. Het doel van deze scholing is dat jij direct in de praktijk aan de slag kunt gaan met spraakgestuurd rapporteren.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden frissen Roos Hendriksen en Renate Agterhof jouw kennis op over waarom en hoe je rapporteert. Daarna laten zij je zien hoe spraakgestuurd rapporteren met Attendi werkt en leren ze je hoe je dit samen met cliënt kunt doen. Aan het einde van de scholing maken we natuurlijk ruimte voor vragen.

Datum: 12 oktober 2023

Tijd: 14:00 uur – 15:00 uur

Duur: 1 uur

Wat ga je leren?

  • Wat, waarom en hoe je rapporteert.
  • Hoe spraakgestuurd rapporteren werkt in het dossier.
  • Alle tips en tricks rondom spraakgestuurd rapporteren.
  • Hoe je de cliënt betrekt bij het rapporteren.

Doelgroep

  • Zorgprofessionals die gaan starten met Attendi

Over de docenten

Renate Agterhof

Renate Agterhof is docent HBO-verpleegkunde aan de Hogeschool Leiden. In 2010 behaalde zij haar master Advanced Nursing Practice en heeft zij zich in de praktijk gespecialiseerd in zorg voor ouderen. Naast haar rol als docent is zij in de praktijk ook werkzaam als verpleegkundig specialist bij Zorgbalans.

Roos Hendriksen

Roos Hendriksen is na werkzaam te zijn geweest als ergotherapeut afgestudeerd in Health Innovation en nu bij Attendi werkzaam als implementatie adviseur. Roos is verantwoordelijk voor de implementatie van spraakgestuurd rapporteren bij verschillende zorginstellingen in Nederland. Gedurende haar werk heeft Roos onderzoek gedaan naar de impact van spraakgestuurd rapporteren op het werk van zorgprofessionals, de kwaliteit van de rapportages en de betrokkenheid van cliënten bij het dossier.

Praktische informatie:

  • Deze scholing is online: schuif aan van achter je laptop of tablet
  • Schrijf je in op de gewenste datum door op één van de onderstaande links te klikken
  • Er zijn geen kosten verbonden aan deze online scholing