Attendi is genomineerd voor de regionale zorginnovatieprijs 2021!

Op 11 maart vindt de nationale finale plaats van de landelijke zorginnovatieprijs. Deelnemers van de nationale finale maken kans op een geldbedrag van in totaal €15.000,-. Naast het geldbedrag is het evenement een goede manier om een beeld te krijgen bij alle zorginnovaties in Nederland. Wij kijken er dan ook erg naar uit om te laten zien wat wij aan het doen zijn en te leren van andere innovaties.

In de aanloop naar deze landelijke finale worden op regionaal niveau innovaties genomineerd die in aanmerking komen voor deze prijs. Als Attendi zijn we genomineerd voor de regio Noord-Holland & Flevoland. Op 9 februari zullen wij samen met twee andere bedrijven een pitch verzorgen van vijf minuten aan een vakjury.

Naast de pitches zijn er verschillende interessante sprekers en is er een gelegenheid om te netwerken met andere zorg- welzijnsinnovators, professionals, bedrijven, onderzoekers en kennisinstellingen. Er zijn nog tickets beschikbaar voor het evenement en deze kun je hier krijgen.

De zorginnovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van Zorg2025. De Amsterdam Economic Board organiseert samen met Ahti, Smart Health Amsterdam, de Rabobank en SIGRA de zorg 2025 bijeenkomsten.