Attendi heeft een deelname in de Nationale AI-Zorg cursus

De Nationale AI-Zorg cursus is een initiatief van de Nederlandse Nederlandse AI Coalitie | NL AIC en Health Holland. Het doel van de cursus is om een goed beeld te schetsen van hoe Artificiële Intelligentie in de zorg toegepast gaat worden en wat de impact daarvan kan zijn op patiënten.

Onder begeleiding van Emma Bruns maak je als cursist een reis langs allerlei velden waarin Artificiële Intelligentie nu al impact maakt in de zorg. In de verschillende hoofdstukken krijg je als cursist een stevig theoretisch kader waarna direct mooie praktijkvoorbeelden worden gegeven.

In hoofdstuk 8 maken de cursisten kennis met de toepassing van spraakherkenning in de gezondheidszorg. Max Welling geeft een theoretische introductie, waarna Berend Jutte namens Attendi toelicht hoe wij spraakherkenning inzetten in de zorg.

Dank Nederlandse AI Coalitie dat wij hebben mogen deelnemen aan de cursus en veel plezier aan iedereen die de cursus gaat volgen.

https://zorg.ai-cursus.nl/