Attendi te gast bij podcast Zorgafstand.fm van E-Care

Diederik de Rave, oprichter van Attendi, was te gast bij de podcast Zorgstand.fm van onze partner E-Care. Samen met Product Owner Chantal Sopacua sprak Diederik over de mogelijkheden van spraaktechnologie voor zorgverleners die werken in het Electronisch Cliënten Dossier. Luister hier naar de podcast.

“Spraaktechnologie is een hulpmiddel om de administratieve lasten te verlagen. Tegelijkertijd kunnen we de kwaliteit van gegevens hoog houden zodat we daarmee de zorgprofessional verder kunnen ondersteunen” aldus Chantal Sopacua.

Op 11 mei 2021 gaan Chantal en Diederik dieper in op de mogelijkheden van spraaktechnologie op ‘Hét online ECD ontdekkingsevent’ van E-Care. Je kunt je hier nog gratis aanmelden voor dit interessante digitale congres.