'Twee uur aan tijdsbesparing is iets waar we trots op zijn'

SmartHealth maakt een reeks over medische start-ups, ook Attendi is daarbij geïnterviewd. Net zoals veel andere startups ondervond Attendi ook obstakels door het coronavirus. In dit interview vertelt Diederik over hoe COVID-19 van invloed was op Attendi en hoe daar mee om is gegaan.

Daarnaast gaat Diederik voor het eerst dieper in op de resultaten van de samenwerking met GGZ-instelling Kwintes. Zo vertelt hij dat 85% van de deelnemers spraak-naar-tekst van Attendi in de ambulante GGZ wil blijven gebruiken. En dat er per deelnemer een tijdsbesparing van 1 uur en 39 minuten per maand is gerealiseerd.

Binnenkort zal Attendi een whitepaper publiceren waar de volledig casus zal worden besproken en alle lessen zullen worden gedeeld.

Lees hier het volledige interview met SmartHealth.