Zorgprofessionals

Wanneer je te veel tijd achter een computerscherm zit, gaat dat ten koste van jouw persoonlijke aandacht voor voor je cliënt. Met Attendi rapporteer je met je stem. Gesproken woorden worden direct omgezet in bruikbare rapportages. Zo praat jij met software zoals je praat met cliënten. Natuurlijk en eenvoudig.

Zorgprofessional en cliënt rapporteren

Tijdsbesparend

Bespaar tijd door met Attendi een duidelijke rapportage te maken voor jezelf, collega’s & cliënten. Door per stem te rapporteren spendeer je minder tijd achter een scherm en heb je meer tijd voor je cliënt.

Kwaliteit

Spreek je rapportage in en ontvang direct een keurig uitgeschreven resultaat zonder spelfouten en met de benodigde leestekens. Zo heb je eenvoudig een professionele rapportage.

Transparant naar de cliënt

Met Attendi spreek je de rapportage nog in in het bijzijn van de cliënt. Door met de cliënten te rapporteren in plaats van over hen, voelen zij zich volwaardig en erkend.

Gebruiksvriendelijk

Attendi is eenvoudig te gebruiken in de software die je momenteel al gebruikt. Zo kun je eenvoudig rapporteren per stem zonder dat je hoeft te wennen aan een nieuwe applicatie.

Onze partners

Romy Koreneef - de Kreij

Met Attendi rapporteer ik samen met de cliënt en niet over de cliënt.

Romy Koreneef – de Kreij , Verpleegkundige bij Mijzo

Ook gebruik maken van Attendi?

Houd me op de hoogte als er een integratie is en ik ook gebruik kan maken van Attendi

Wil je een kennismaken en een demo?

Neem contact op met Rik en ontdek wat Attendi kan 
betekenen voor jouw organisatie.

Rik Luimes Contact
Rik Luimes

Klant Adviseur