Software partners

Als leverancier van een Elektronisch Cliëntendossier ben je verantwoordelijk voor een kritieke applicatie die het volledige zorgproces ondersteunt. Het onderzoeken, ontwikkelen en structureel onderhouden van AI-innovaties zoals spraakgestuurd rapporteren is uitdagend en tijdrovend. Met Attendi voeg je eenvoudig een bewezen zorginnovatie toe, blijf je in controle over jouw software en deel je mee in de opbrengsten.

Oplossing voor software partners

Totaaloplossing

Attendi is een totaaloplossing voor spraakgestuurd rapporteren: van een intuïtief gebruikersinterface tot zorgspecifieke spraak-naar-tekst API’s. Doordat de oplossing beschikbaar is via client libraries en SDK’s, is het met de technische documentatie mogelijk om deze binnen één dag te integreren in zowel mobiele- als webapplicaties.

Configurabel

Als softwareleverancier ken je de werkprocessen van zorgprofessionals en de mogelijkheden van jouw software het beste. De oplossing van Attendi bevat verschillende opties die je naar wens aan of uit kunt zetten. Als software partner blijf je in volledige controle over hoe je Attendi inzet, met de mogelijkheid om de oplossing in je eigen huisstijl te brengen.

Transparant

De code van Attendi is voor onze software partners volledig inzichtelijk. Vanuit deze transparantie behouden onze software partners de volledige controle over de Atttendi code die deel gaat uitmaken van bestaande software.

Gedeelde opbrengsten

Door de samenwerking tussen Attendi en software partners ontstaat een geïntegreerde productervaring voor zorgprofessionals. Dat vraagt om investering van beide partijen. De opbrengsten van de oplossing worden daarom ook verdeeld tussen Attendi en de partner.

Onze partners

Aniek Fikken

Met Attendi maken we het mogelijk om spraakgestuurd rapporteren in het ECD PUUR toe te voegen. Snel, veilig, goed en leuk!

Aniek Fikken , Directeur bij Ecare

Mireille de Wee

Spraakgestuurd rapporteren geeft perspectief hoe echt bij te dragen aan de transformatie van de zorg en schaarse tijd te besteden aan dat wat er echt toe doet.

Mireille de Wee , Bestuurder bij Mijzo

Romy Koreneef - de Kreij

Met Attendi rapporteer ik samen met de cliënt en niet over de cliënt.

Romy Koreneef – de Kreij , Verpleegkundige

Met Attendi werken we intensief samen om spraakgericht werken naar het volgende niveau te tillen. Attendi heeft de expertise, is zeer betrokken en geeft zich voor 100%.

Ramon Postulart , Manager Product Management, Adapcare

Resultaten

  • Werken met Attendi
  • Besparing van tijd
  • Nauwkeurigheid

+21.000

zorgprofessionals hebben dagelijks toegang tot Attendi

72 uur

tijdsbesparing per zorgmedewerker per jaar

95%

nauwkeurigheid van spraakherkenning

Wil je een kennismaken en een demo?

Neem contact op met Diederik en ontdek wat Attendi kan betekenen voor jouw organisatie.

Diederik de Rave
Diederik de Rave

Co-Founder