Developers

Attendi is een innovatieve, eenvoudige en transparante oplossing voor spraakgestuurd rapporteren waarmee je jouw software kunt verrijken. De Attendi Microfoon is een component dat cross-platform kan worden geïntegreerd, waardoor je altijd eenvoudig de laatste ontwikkelingen tot je beschikking hebt. Bovendien is de code inzichtelijk voor onze partners.

Totaaloplossing

Attendi biedt best practices voor het opnemen van audio met betrekking tot UI/UX. Het is een complete oplossing voor spraakgestuurd rapporteren, inclusief een intuïtieve gebruikersinterface en zorgdomeinspecifieke spraak-naar-tekst-API’s. De oplossing is beschikbaar via client libraries en SDK’s en kan binnen één dag worden geïntegreerd in zowel mobiele als webapplicaties met behulp van de technische documentatie.

Configurabel

Attendi is volledig aan te passen naar jouw huisstijl. Het component bevat verschillende opties, die aan of uit kunnen worden gezet naar jouw wensen. Je bent zelf volledig in controle over hoe je Attendi wenst in te zetten voor je gebruikers.

Transparant

De code van Attendi is voor onze partners volledig inzichtelijk. Vanuit deze transparantie behouden onze partners de volledige controle over de code die deel uitmaakt van hun bestaande applicatie.

Releases

Bij nieuwe releases voeren wij een update uit aan het component. Door de versie van het component in jouw applicatie te updaten, zijn deze nieuwe ontwikkelingen direct beschikbaar.

Wil je kennismaken en een demo?

Neem contact op met Berend en ontdek wat Attendi kan betekenen voor jouw organisatie.

Berend Jutte
Berend Jutte

Co-founder