Assistant

Assistent

De Assistent van Attendi luistert naar de gesprekken tussen artsen en patiënten. De assistent herkent medisch relevante informatie en zet deze informatie direct om in bruikbare documentatie. De assistent van Attendi geeft artsen meer tijd om een relatie op te bouwen met hun patiënten.

Van gesprek naar tekst

De technologie van Attendi zet de ingesproken woorden nauwkeurig en direct om in uitgeschreven tekst. Omdat de spraak- en taalmodellen specifiek zijn getraind op data uit de Nederlandse gezondheidszorg, haalt de technologie een hoge nauwkeurigheid voor toepassingen in de zorg. De technologie is in eigen huis ontwikkeld waardoor hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid ten alle tijden kan worden gegarandeerd. Met Attendi behouden zorginstellingen, zorgprofessionals en patiënten de volledige controle over de data.

Geoptimaliseerd voor de zorg

In real time een transcript

Flexibele implementatie

Van tekst naar een gestructureerd gespreksverslag

Attendi brengt met behulp van verschillende technieken structuur aan in het transcript. Door middel van automatische sprekersherkenning wordt duidelijk wie wanneer wat heeft gezegd, ook als er sprake is van slechts één microfoon. Daarnaast worden er automatisch leestekens zoals punten, komma’s en vraagtekens toegevoegd aan het transcript. Op deze manier ontstaat er een leesbare en bruikbare bron van informatie.

Sprekersherkenning

Automatische interpunctie

Deelbaar formaat

Gebruik Attendi binnen een veilige webomgeving

Van tekst naar medische informatie

Met behulp van verschillende zorgspecifieke Natural Language Processing technieken, zet onze software ongestructureerde tekst om in een bruikbare bron van medische informatie. Symptomen, lichaamsdelen, medicaties, doseringen, behandelingen en procedures worden automatisch herkend. Door de aansluiting bij bestaande registratiestandaarden en medische ontologieën ontstaat er een bruikbare bron van medische informatie.

Medische entiteitherkenning

Onderwerpsegmentatie

Herkenning van entiteitsrelaties

Sentimentanalyse

Ontkenningen

En meer...

Van consult naar verslag

In nauwe samenwerking met zorgprofessionals en patiënten definiëren wij per gesprek de gewenste rapportage. De software genereert automatisch een notitie voor in het elektronisch patiëntendossier. In plaats van na afloop van een gesprek de bevindingen in een notitie te verwerken, hoeven professionals nu enkel nog de gecreëerde notitie te controleren. Na controle wordt deze notitie automatisch op de juiste locatie in het patiëntendossier verwerkt.

Integreer Attendi in bestaande systemen

Wij geloven in een open en veilige systeembenadering, waarbij de functionaliteiten van onze spraak- en taaltechnologie door middel van een API kunnen worden aangeroepen door andere applicaties. Dit maakt het voor leveranciers van zorginformatiesystemen mogelijk om Attendi op te nemen in bestaande oplossingen.

Samenwerken met Attendi

Bij Attendi geloven we dat innovatie in de zorg tot stand komt door in een multidisciplinair team samen te werken aan urgente vraagstukken uit de praktijk. In samenwerking met zorgorganisaties, zorgprofessionals en kennisinstituten onderzoeken we de verschillende mogelijke en veilige toepassingen van de technologie. Heeft u te maken met processen in de zorg die worden gedomineerd door tijdrovende verslaggeving en administratie? Neem dan vooral contact met ons op.

EEN SELECTIE VAN ONZE PARTNERS
  • Medicore
  • umcg
  • sensire
  • Zorggroep Beek
  • Adapcare
  • mijzo
  • Ecare
  • Kwintes

Ontdek de mogelijkheden

Wil je een demo van Attendi of persoonlijk kennis maken? Laat je emailadres achter en wij zullen contact met je opnemen.

NIEUWS & WHITEPAPERS